Nouă pacienţi transferaţi la alte spitale în urma incendiului de la Institutul Matei Balş sunt la ATI, din care 4 sunt în stare gravă, doi sunt intubaţi, iar 3 sunt stabili. Un pacient de la Spitalul Floreasca urmează să fie externat în cursul zilei de miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Starea de sănătate a pacienţilor afectaţi de incendiul care a avut loc la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti şi care au fost transferaţi în alte unităţi sanitare:
 
Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan” din Bucureşti: 10 pacienţi în stare stabilă (1 pacient externat în 2 februarie 2021).
 
Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti: 3 pacienţi. 1 pacient intubat pe ATI, 2 pacienţi stabili. 
 
Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti: 4 pacienţi în stare stabilă.
 
Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” din Bucureşti: 6 pacienţi. 2 pacienţi în stare gravă (ATI), 4 pacienţi în stare stabilă.
 
Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti: 3 pacienţi în stare stabilă (ATI).
 
Spitalul Militar Central din Bucureşti: 2 pacienţi. SMC: 2 pacienţi în secţia ATI, ambii în stare gravă, intubaţi. ROL2: toţi pacienţii au fost externaţi.
 
Spitalul „Witting” din Bucureşti: 2 pacienţi, stare stabilă.
 
Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti: 4 pacienţi. 3 pacienţi în stare stabilă, 1 pacient în secţia ATI, intubat. 
 
Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti: 2 pacienţi stare stabilă. 1 pacient va fi externat în cursul zilei de astăzi.
 
Spitalul Monza din Bucureşti: 3 pacienţi în stare stabilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.