Opt pacienţi transferaţi la alte spitale în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş" sunt la Terapie Intensivă, iar doi dintre aceştia sunt intubaţi. Doi pacienţi ar putea fi externaţi, joi, de la Spitalul "Sfântul Ioan", iar alţi trei au fost externaţi cu o zi în urmă, de la Spitalul "Elias".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Starea de sănătate a pacienţilor afectaţi de incendiul care a avut loc la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti şi care au fost transferaţi în alte unităţi sanitare:
 
Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan” din Bucureşti: 9 pacienţi în stare stabilă. 2 pacienţi - posibilă externare astăzi.
 
Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti: 3 pacienţi. 2 pacienţi în stare stabilă, 1 pacient intubat (ATI).
 
Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti: 2 pacienţi în stare stabilă. (3 pacienţi au fost externaţi în 3 februarie 2021).
 
Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” din Bucureşti: 6 pacienţi: 2 pacienţi în stare gravă (ATI), 4 pacienţi în stare stabilă.
 
Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti: 2 pacienţi în stare stabilă, 1 pacient în secţia ATI.
 
Spitalul Militar Central din Bucureşti: 2 pacienţi în stare gravă (ATI).
 
Spitalul „Witting” din Bucureşti: 2 pacienţi în stare stabilă.
 
Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti: 4 pacienţi. 2 pacienţi în stare stabilă, 1 pacient instabil, 1 pacient în stare gravă, intubat (ATI).
 
Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti: 2 pacienţi în stare stabilă.
 
Spitalul Monza din Bucureşti: 3 pacienţi. 2 pacienţi în stare stabilă, 1 pacient admis în secţia ATI.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.