Un bărbat de 80 de ani, cu o formă severă de COVID-19, care se afla în pavilionul de la Institutul "Matei Balş" unde a izbucnit incendiul şi care fusese apoi transferat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti a murit. El avea multiple comorbidităţi şi era internat la Terapie Intensivă, intubat. Este al zecelea pacient din pavilionul afectat de incendiu care îşi pierde viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministerul Sănătăţii a transmis, marţi, că a fost informat privind un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie.
 
"Este vorba despre un pacient în vârstă de 80 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Pacientul a fost diagnosticat cu o forma severă SARS Cov-2, prezenta multiple comorbidităţi şi se afla internat în secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale, intubat", a arătat Ministerul Sănătăţii.
 
Cauzele decesului vor fi stabilite în urma anchetei medico-legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.