Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, anunţă că Unitatea de Primiri Urgenţe şi Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Constanţa sunt evacuate, în eventualitatea în care pacienţii de la Boli Infecţioase trebuie relocaţi în urma incendiului,. Lupu afirmă că, din primele informaţii nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spitalul Municipal este subordinea Primăriei, dar asta nu înseamnă că noi nu am activat PLanul alb la nivelul Spitalului JUdeţean, ceea ce presupune evacuarea UPU şi a Terapiei INtensive, în cazul în care este necesar  transferul unor pacienţi de acolo. Sunt ambulanţele, am avut o discuţie cu comandantul ISU care se ocupă de acest incident (...) Din ce ştiu din ce am aflat, nu sunt victime şi nu sunt răniţi”, a declarat prşedintele CJ Constanţa, MIhai Lupu, la Digi 24. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.