Un puternic incendiu de deşeuri este semnalat, miercuri, pe un câmp din judeţul Dâmboviţa, din imaginile postate online fiind sesizat fumul negru care se ridică în aer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul comisar general al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu sesizează, miercuri, un puternic incendiu pe un câmp din judeţul Dâmboviţa.  

”Pârjolim pământurile, otrăvim aerul şi apele, preventiv! Ieri, în Bălteni de DB, un incendiu puternic de mirişte şi deşeuri a fost la 5 metri de posibilitatea de a rade un sat intreg. (...) un Incendiu se petrecea la gardul depozitului de gaz Butan Gaz, adica la 5 metri de buteliile Butan Gaz. Acum, tot în Balteni, avem aceeaşi atmosfera incendiaraă”, a scris Berceanu pe Facebook, postând imagini şi fotografii.  

De asemenea, Berceanu a distribuit şi postarea senatorului USR de Dâmboviţa Dragăş Popescu care face referire la incendiu de deşeuri în Bălteni.  

”Se întâmplă acum, 23.03.2022, ora 16:24 în Bălteni, judeţul Dâmboviţa! Pentru Ministerul Mediului - România care se întreba cum arăta incendierea de deşeuri. Cam aşa arată! Garda Naţională de Mediu, ştiu că s-a terminat programul de lucru, dar să ştiţi că se încalcă legea şi după ora 16:00”, a scris senatorul.  

Din imaginile postate se poate observa fumul negru şi des care se ridică în atmosferă.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.