Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 anchetează cauzele inceniului izbucnit sâmbătă seară la faţada unui bloc de pe strada Baciului din Sectorul 5 al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Urmare a incendiului produs ieri, 14 mai 2022, la un imobil de 10 etaje situat pe strada Baciului, sector 5, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul", anunţă Poliţia Capitalei.

Opt persoane au primit îngrijiri medicale, una fiind internată în spital, în urma incendiului izbucnit sâmbătă seară la etajul 2 al blocului de zece etaje situat în sectorul 5 al Capitalei, focul cuprinzând întreaga faţadă a imobilului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.