Ministerul Sănătăţii anunţă că încă un pacient dintre cei transferaţi de la Institutul ”Matei Balş n urma incendiului a decedat. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani, cu formă severă de coronavirus şi boli asociate

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021”, a transmis, joi, Ministerul Sănătăţii. 
 
Sursa citată a precizat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” din Bucureşti. 
 
Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta afecţiuni asociate. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.
 
Acesta este al 19-lea deces. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.