Încă un bărbat şi o femeie au murit din cauza gripei, fiind vorba despre pacienţi din judeţele Teleorman şi Olt, care aveau condiţii medicale preexistente. Cele două decese au survenit în curul zilei de sâmbătă, numărul total al persoanelor care au murit din cauza gripei fiind de 72.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a transmis, luni, că au fost conirmate două noi decese provocate de gripă, numărul total ajungând la 72.

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani din judeţul Teleorman, decedat sâmbătă, la care medcii au confirmat virus gripal tip A. Pacientul era cunscut cu alte afecţiuni şi nu s-a vaccinat împotriva gripei.

De asemenea, este vorba despre o femeie de 41 de ani din judeţul Olt care nu se vaccinase şi era cunoscută cu afecţiuni cronice.

La ultima raportare, specialiştii au anunţat că, în ultima sptămână, s-au înregistrat 3.300 de cazuri de gripă clinică, următoarele date urmând a fi prezentate în cursul zilei de miercuri.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.