Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Rahova a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor, care precizează că acest nou caz nu are legătură cu cel anunţat cu o zi în urmă, neexistând o sursă comună de infectare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm că, astăzi, 31.07.2020, un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Rahova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecţie. Raportat la cazul comunicat joi, 30.07.2020, primele verificări nu indică o sursă comună de infectare”, transmite ANP.

Din punctul de vedere al măsurilor întreprinse, se menţine conduita prezentată anterior, pe linie de intervenţie şi prevenţie, precizează ANP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.