Încă un angajat al ISU Vaslui a fost confirmat cu coronavirus. Acesta a participat la misiuni alături de unul dintre cei doi angajaţi confirmaţi anterior şi se afla în izolare. Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus la ISU Vaslui este de trei, toţi fiind angajaţi ai Detaşamentului Vaslui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" al Judeţului Vaslui sunt trei subofiţeri diagnosticaţi pozitiv SARS-Cov-2 (COVID-19), asimptomatici. Toţi cei trei subofiţeri sunt de la Detaşamentul de pompieri Vaslui”, a transmis, joi, ISU Vaslui.

Primul subofiţer confirmat pozitiv a fost contactul soţiei sale, aceasta fiind confirmată pozitiv COVID-19 în data de 08.07.2020 (aceasta lucrează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, la Serviciul financiar).

Cel de-al doilea subofiţer confirmat pozitiv, este coleg de birou cu primul infectat COVID-19.

Cel de-al treilea subofiţer a participat la misiuni alături de cel de-al doilea infectat şi este unul dintre cei patru colegi aflaţi în izolare.

”Este în curs o anchetă epidemiologică, iar la finalizarea acesteia, în funcţie de rezultate vor fi dispuse măsuri. Menţionăm faptul că nu a fost afectată capacitatea operativă a unităţii”, a mai transmis ISU Vaslui.

Primele două cazuri de infectare au fost anunţate, marţi, de către unitate.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.