Încă şase persoane de la Căminul pentru persoane vârstnice "Alexandru Marghiloman" din municipiul Buzău au fost depistate cu coronavirus, focarul, unul dintre cele mai mari din acest judeţ, ajungând la 44 de cazuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Buzău, joi, au fost confirmate 6 cazuri în azilul "Alexandru Marghiloman", trei dintre bolnavi fiind beneficiari, iar ceilalţi trei angajaţi ai căminului.

Cu aceste 6 noi cazuri, focarul ajunge la 44 de bolnavi, bătrâni şi angajaţi.

În judeţul Buzău, mai sunt active alte trei focare de COVID-19 în cămine.

La azilul de bătrâni din Tisău sunt 36 de persoane confirmate pozitiv, iar la cel din Costeşti - 34. Focar este şi la centrul din Aldeni, aici fiind înregistrate 16 cazuri.

Joi, în judeţul Buzău au fost raportate 19 cazuri noi de COVID-19, judeţul ajungând la un total de 2.333 de bolnavi, de la debutul pandemiei, cu 84 de decese înregistrate.

Ultimele 4 decese au fost raportate joi, unul dintre decese fiind raportat în rândul bolnavilor cu COVID-19 de la "Spitalul SF. Sava" din Pătârlagele, unde de asemenea este focar de coronavirus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.