Încă patru persoane au fost confirmate cu COVID-19, marţi seară, la Buzău, fiind vorba despre doi adulţi şi doi copii care ar fi intrat în contact direct cu buzoianul de 41 de ani care a adus virusul din judeţul Ialomiţa şi care a mai infectat alte 19 persoane din cartierul Poştă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Buzău, din cele patru cazuri confirmate marţi seară, doi copii şi un adult vor fi transportaţi la Spitalul "Victor Babeş", iar un alt adult va ajunge la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

În judeţul Buzău sunt 47 de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 20 dintre aceştia provenind din cartierul Poştă care a fost plasat în carantină pentru 14 zile începând de duminică noapte.

Totul ar fi pornit după ce un bărbat de 41 de ani, cazul 21 confirmat la Buzău, ar fi participat în ziua de Paşte la o masă alături de socrul său din localitatea Bărbuleşti, care ar fi fost testat pozitiv la câteva zile după sărbătorile pascale.

Ancheta epidemiologică va continua în vederea stabilirii tuturor contacţilor şi testării acestora.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.