Încă o şcoală din Buzău a fost închisă, elevii urmând a învăţa online timp de 2 săptămâni, după apariţia unor cazuri de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Prefecturii Buzău, este vorba despre  Şcoala Gimnazială nr.7, din municipiul Buzău, care va desfăşura cursuri online până la data de 16 octombrie,  după ce 2 cadre didactice au fost confirmate cu Covid 19.

De asemenea, CJSU Buzău a decis că  se suspendă desfăşurarea cursurilor ”faţă în faţă” la o clasă a 12-a de la Liceul Teoretic ”Alexandru Marghiloman”, din municipiul Buzău, până la data de 22 octombrie, inclusiv,activitatea didactică desfăşurându-se (online).

Totodată, după confirmarea unei educatoare cu Covid 19,se suspendă  desfăşurarea cursurilor ”faţă în faţă” la Grupa ”Căpşunelele Vesele” de la
Grădiniţa cu program prelungit nr.2 Râmnicu Sărat, până la data de 22


octombrie inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se online.

În Buzău mai sunt închise din cauza unor cazuri de coronavirus Şcoala 11,
cea mai mare din Buzău, unde sunt 4 cazuri confirmate şi Colegiul B.P.Hadeu
unde sunt 3 cazuri de Covid 19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.