Autorităţile au anunţat, luni seară, decesul a încă două persoane diagnosticate cu coronavirus. Este vorba despre o femeie de 65 de ani din judeţul Sibiu, cu patologie preexistentă, şi despre un bărbat de 52 de ani din Ialomiţa. Bărbatul nu are aparţinători, nu are medic de familie şi nu se cunoaşte dacă avea alte afecţiuni. Numărul deceselor a ajuns la 52

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis, luni seară, informaţii despre încă două persoane confirmate cu coronevirus care au decedat.

Este vorba despre o femeie de 65 de ani din judeţul Sibi care era internată în Spitalul Judeţean, pe ATI, încă din 27 martie.

”În aceeaşi zi s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, probe care au fost testate la Spitalul Regina Maria Bucureşti”, a transmis GCS.

În 28 martie s-a primit confirmarea iagnosticului, iar femeia a decedat în 30 martie. Pacienta suferea de o boală cardiovasculară.

De asemenea, este vorba despre un bărbat de 52 de ani din Ialomiţa care s-a prezentat la UPU Slobozia în data de 29.03.2020.

”S-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la INBI Matei Balş”, a mai transmis GCS.

Bărbatul a decedat în 29 martie şi în 30 a fost confirmat diagnosticul.

”Nu are medic de familie şi nici apartinatori, din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului”, a mai transmis GCS.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus care au decedat a ajuns la 52.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.