Încă doi bărbaţi care au fost confirmaţi cu coronavirus au murit, au anunţat, marţi seară, autorităţile. Este vorba despre un bărbat din Sibiu care a intrat în contact cu soţia, decedată zilele trecute, dar şi despre un bărbat din Mureş căruia i s-a făcut rău în cursul zilei de astăzi şi a murit după câteva ore. Numărul deceselor a ajuns la 82.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi seară, decesul unui bărbat din Sibiu, în vârstă de 70 de ani.

Bărbatul era internat din 26 martie în Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Sibiu şi a murit luni. El suferea de insuficienţă renală cronică cu dializa şi boală cardiovasculară.

”Bărbatul a intrat în contact cu soţia, deces COVID  numărul 51. Împreună au fost în urma cu aproximativ 3 săptămâni în Turcia pentru tratament”, a mai transmis Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat decesul unui bărbat din Mureş.

”Se solicită ambulanţă în dimineaţa de 31.03.2020.  Internat în 31.03.2020 în Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Mureş, transferat la Spitalul Clinic -sectia Boli Infecţioase. După prânz, starea de sănătate se deteriorează”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică, precizând că decesul a survenit marţi, după prânz.

În cartierul unde locuia bărbatul este confirmat un alt caz COVID 19, iar ancheta epidemiologică este în curs.

Numărul deceselor a ajuns la 82.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.