Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, luni seară, încă 13 decese la persoane infectate cu coronavirus. Toţi pacienţii, cu vârste cuprinse între 40 şi 80 de ani, se aflau la Spitalul Judeţean Suceava, pe diferite secţii. Numărul deceselor la persoane confirmate cu coronavirus a ajuns la 65.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus. Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 şi 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgenţă Suceava, în mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie”, a transmis, luni seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020, însă diagnosticarea cu coronavirus a fost făcută în cursul zilei de luni.

Numărul deceselor la persoane confirmate cu coronavirus a ajuns la 65.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.