Alte 11 cazuri noi de COVID-19 s-au înregistrat în ultima săptămână în rândul personalului Administraţiei Penitenciarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm că, în intervalul 14-20.08.2020, au fost înregistrate 11 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului sistemului administraţiei penitenciare. În prezent, din totalul cazurilor raportate, doar 44 de poliţişti de penitenciare încă urmează conduita terapeutică stabilită de specialiştii Ministerului Sănătăţii, până la vindecare”, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Cazurile active de îmbolnăvire nu ridică dificultăţi pentru asigurarea continuităţii misiunilor specifice unităţilor subordonate, fiind menţinută aplicarea prevederilor Planului de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă.

”Raportat la persoanele private de libertate, precizăm că verificările specifice pe linie medicală (triaj epidemiologic, monitorizare zilnică) nu au relevat existenţa unor simptome specifice COVID-19”, precizează ANP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.