Ministerul Apărării publică, duminică, imagini spectaculoase cu nava-şcoală ”Mircea” care traversează canalul Corint pe furtună, în condiţii grele care au făcut ca misiunea echipajului să fie dificilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”În după-amiaza zilei de 4 iulie, la câteva ore după plecarea din portul Pireu, nava-şcoală “Mircea” a tranzitat, pentru al doilea an consecutiv, canalul Corint, care leagă Marea Egee de Marea Ionică. Temperaturile caniculare din ultimele zile nu prevesteau «ruperea de nori» ce avea să facă tranzitarea canalului o manevră pe cât de dificilă, pe atât de spectaculoasă”, au transmis, duminică, oficialii Ministerului Apărării, distribuind imagini spectaculoase.

Potrivit oficialilor MApN, a plouat torenţial cu descărcări electrice, vizibilitatea redusă şi vântul făcând sarcina piloţilor din canalul Corint şi a echipajului velierului una plină de provocări.

“Mircea” îşi continuă marşul de instrucţie - cap compas Livorno, Italia, unde va acosta pe data de 10 iulie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.