Măsura carantinei zonale a fost prelungită cu două săptămâni pentru comuna Clinceni, judeţul Ilfov, unde rata de infectare cu COVID-19 este de 6,92 la o mie de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 47 din 22.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Clinceni cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, judeţul Ilfov", a anunţat Prefectura Ilfov.

Propunerea a fost înaintată Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, pentru emiterii ordinului comandantului acţiunii.

"Luând în considerare cele de mai sus, şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6718 din 22.03.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Clinceni cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, judeţul Ilfov, începând cu data de 23.03.2021, ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 06.04.2021 ora 05:00", a precizat sursa citată.

În comuna Clinceni, rata incidenţei cazurilor de COVID-19 la o mie de locuitori este de 6,92

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.