Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 14 zile pentru localităţile Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari, din judeţul Ilfov, începând de sâmbătă, de la ora 22:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a analizei de risc realizată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară hotărârile privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru: comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş; comuna Jilava; oraşul Pantelimon; oraşul Voluntari.

Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis ordinele  privind prelungirea carantinei zonale pentru toate aceste localităţi, începând cu data de 03.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 17.04.2021 ora 22:00.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.