Prefectura Ilfov anunţă că a fost prelungită, pentru şapte zile, carantina în Corbeanca, Dobroeşti, Mogoşoaia, Otopeni şi Popeşti-Leordeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma emiterii Ordinelor Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, începând cu data de 12.12.2020, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, măsura de carantinare zonală se prelungeşte în următoarele localităţi ilfovene: Corbeanca, Dobroeşti, Mogoşoaia, Otopeni şi Popeşti-Leordeni”, a anunţat, sâmbătă, Prefectura Ilfov. 
 
Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele cinci localităţi ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc zonă focar întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi a avizelor emise de către Institutul Naţional de Sănătate Publică. 
 
Conform datelor transmise de către DSP Ilfov, rata de incidenţă cumulată se prezintă după cum urmează: 7,76/1000 locuitori pentru comuna Corbeanca, 7,01/1000 locuitori pentru comuna Dobroeşti, 7,97/1000 locuitori pentru comuna Mogoşoaia, 8,89/1000 locuitori pentru oraşul Otopeni şi 8,98/1000 locuitori pentru oraşul Popeşti-Leordeni.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.