IKEA retrage de pe piaţă espressorul pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranţă din oţel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 şi 2204, întrucât există riscul de pocnire violentă a produsului în timpul utilizării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IKEA le recomandă tuturor clienţilor care au cumpărat un espressor pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranţă din oţel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 şi 2204 (aass), să nu îl mai folosească şi să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

”Întrucât siguranţa este o prioritate principală la IKEA, retragem de pe piaţăespressorul METALLISK cu supapă de siguranţă din oţel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 şi 2204 (aass), din cauza unui risc crescut de pocnireviolentă a produsului în timpul utilizării. Riscul a crescut după schimbarea materialului şi a construcţiei supapei de siguranţă; prin urmare, vor fi rechemate doar produsele prevăzute cu supapă de siguranţă din oţel inoxidabil (de culoare argintie/gri). Restul unităţilor nu sunt incluse în campania de retragere de piaţă”, precizează compania.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Espressorul METALLISK poate fi returnat la orice magazin IKEA, iar clienţii vor primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară o dovadă a achiziţiei (bon fiscal).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.