Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) scoate la concurs aproape 200 de posturi la nivel naţional şi anunţă că evaluarea performanţei fizice constă în susţinerea probei unice "traseu practic-aplicativ“, care are şi caracter eliminatoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IGSU începe procedura de recrutare, prin încadrare directă, pentru 198 de posturi existente la nivel naţional.

Din totalul acestora, 121 sunt pentru ofiţeri, 72 pentru subofiţeri şi 5 pentru personalul civil. Dintre acestea, 13 posturi sunt la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, iar 185 de posturi la 41 de inspectorate pentru situaţii de urgenţă, la Baza pentru Logistică a IGSU, la Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă, Baza de Reparaţii a Tehnicii de Intervenţie Dragalina şi depozitele de rezerve proprii Mizil, Şinca Veche şi Tecuci.

Potrivit IGSU, evaluarea performanţei fizice pentru posturile scoase la concurs se realizează prin susţinerea probei unice „traseu practic-aplicativ“, care are şi caracter eliminatoriu. Candidaţii trebuie să parcurgă în întregime elementele care compun traseul şi să abordeze toate segmentele, în ordinea stabilită. Toate segmentele sunt obligatorii, iar timpul de realizare este de 1 minut şi 5 secunde. Pentru fiecare greşeală se aplică o penalizare de 3 secunde, precizează IGSU, joi, pe pagina de Facebook.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.