Pompierii români au intervenit, pe tot parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică, cu patru maşini de stingere, pentru a lichida incendiul din apropierea localităţii Vilia, în regiunea Attica din Grecia. Incendiul a fost localizat şi se acţionează pentru lichidarea ultimelor focare, arată Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pompierii români, împreună cu pompierii eleni, lucrează în continuare la lichidarea incendiului izbucnit ieri, în zona carierei de piatră (Aragonitis), la aproximativ 55 km de satul Vilia, în regiunea Attica. La solicitarea ofiţerilor de legătură eleni, având în vedere dispozitivul de intervenţie cu lungimea de 1 km de linie de furtun realizat de modulul României, s-a acţionat pe tot parcursul nopţii cu 4 maşini de stingere, în sprijinul pompierilor greci”, a transmis, duminică, IGSU.
 
FOTO: IGSU
FOTO: IGSU
 
Echipajele au fost schimbate la un interval de 4 ore şi s-au asigurat mijloace suplimentare pentru iluminat.
 
În prezent, incendiul este localizat, se acţionează atât terestru, cât şi aerian (începând cu ora 6.00) pentru lichidarea ultimelor focare, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.