Peste 12.000 de persoane s-au înscris la concursul de admitere pe care şcolile de poliţie îl organizează în ianuarie, cei mai mulţi, respectiv 10.404, optând pentru unitatea din Câmpina. În această perioadă, candidaţii susţin testarea psihologică, urmând ca în perioada 13 – 21 ianuarie 2018 să aibă loc examenul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, până la termenul limită care a fost în 5 decembrie, pe cele 1.600 de locuri la şcolile de agenţi de poliţie s-au înscris 12.077 de candidaţi. 10.404 dintre aceştia vor concura pentru cele 1.300 de locuri de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, restul optând pentru cele 300 de locuri de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca.

În această perioadă, candidaţii susţin testarea psihologică, urmând ca în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca să organizeze concursul de admitere.

Evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la şcolile de poliţie se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălţimea candidaţilor a fost abrogat. Proba practică presupuune parcurgerea a 11 elemente de dificultate, în cel mult 2 minute şi 25 de secunde.

Durata studiilor, de această dată, va fi de 1 an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.