Premierul Nicolae Ciucă şi liderul PSD Marcel Ciolacu au plecat împreună pe jos din Piaţa Unirii, unde au rostit discursuri cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, către Biserica Trei Ierarhi, pentru a depune coroane de flori la mormântul domnitorului Al. Ioan Cuza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciucă şi Ciolacu nu s-au prins în traditionala Horă a Unirii cu care se încheie manifestările dedizate Zilei Unirii Principatelor, însă au plecat împreună pe jos pentru a depune coroane de flori la mormântul domnitorului Al,Ioan Cuza, aflat la Biserica Trei Ierarhi. Ei au asistat însă la parada militară şi au plecat când oamenii s-au prins în Hora Unirii.

Cei doi oameni politici au fost primiţi cu ostilitate de o parte dintre cei aflaţi în Piaţa Unirii din Iaşi, printre care se aflau şi simpatizanţi AUR, dar şi asociaţii civice care reproşează lipsa investiţiilor în zona Moldovei. Ambii au fost fluieraţi pe parcurul discursurilor rostite.

Ciucă şi Ciolacu urmează să meargă tot împreună, la ora 16.00, la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor la Focşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.