Două echipe mobile au pornit în judeţul Iaşi pentru a vaccina împotriva coronavirus peste 550 de persoane care au fost înscrise în platformă de către medici de familie, dar care nu se pot deplasa la centre. 66 de persoane au fost deja vaccinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, a anunţat, luni, că la nivelul DSP Iaşi s-au constituit două echipe mobile care urmează trasee în judeţ pentru a vaccina persoanele care nu se pot deplasa şi care au fost înscrise de către medicii de familie. 
 
”Până în acest moment au fost înregistrate 558 de astfel de solicitări, iar duminică, 31 ianuarie, prima zi când a demarat această activitate, au fost vaccinate 66 de persoane din această categorie”, a anunţat prefectul de Iaşi. 
 
Potrivit sursei citate, până în prezent în judeţul Iaşi, au fost efectuate 37.778 de vaccinări. Din acest număr total de persoane vaccinate, 32.261 au fost vaccinări cu doza I, iar 5.517 şi cu doza II. 
 
”Cu suportul şi protecţia echipajelor de jandarmi, astăzi 01 februarie s-au organizat transportul şi distribuirea de la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi către centrele de vaccinare din judeţul Iaşi a unui număr de 1.590 de doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2”, a mai transmis prefectul. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.