Acoperişul tipografiei Universităţii “Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi s-a prăbuşit, din cauza greutăţii zăpezii, însă nu au existat victime, incidentul având loc noaptea, când în clădire nu se afla nicio persoasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conducerea tipografiei susţine că urmează să se facă o evaluare privind valoarea pagubelor. Deocamdată, nu se ştie dacă echipamentele utilizate în procesul de tipărire au fost distruse sau dacă acestea mai pot fi salvate.
 
Acoperişul clădii în care funcţionează tipografia universităţii s-a prăbuşit în noaptea de miercuri spre joi, când la Iaşi a nins şi a viscolit puternic. În clădire nu se afla niciun angajat în momentul producerii incidentului.
 
În municipiul Iaşi, stratul de zăpadă măsura, joi la prânz, 35 de centimetri, potrivit site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
 
Mai mulţi copaci s-au prăbuşit, fiind avariate maşini, în diverse cartiere ale municipiului.
 
Drumurile secundare din cartiere sunt blocate de zăpadă, astfel că ieşenii nu au putut folosi joi propriile maşini.
 
Ninsoarea a slăbit în intensitate pe parcursul zilei. Judeţul Iaşi se află sub Cod portocaliu de ninsori şi viscol până joi seară la ora 22.00, după care va intra sub cod galben până vineri la ora 12.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.