Un bărbat în vârstă care avea simptome ale unei afecţiuni renale a fost preluat, sâmbătă, de salvamontiştii din Hunedoara din Masivul Retezat, el fiind transportat la spital cu elicopterul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont Hunedoara, salvamontiştii au intervenit pe Valea Pietrele din Masivul Retezat pentru salvarea unui bărnat în vârstă, care reclama senzaţie de rău şi nu se putea deplasa.

”Echipa de salvatori montani a Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Hunedoara a ajuns la persoana suferindă de pe Valea Pietrele din Masivul Retezat. După o examinare amănunţită a rezultat că bolnavul prezenta simptomele unei afecţiuni renale. Luând în considerare gravitatea cazului, precum şi condiţiile improprii de evacuare terestră a bolnavului s-a solicitat sprijin pentru evacuare aero a bolnavului. După stabilizarea şi imobilizarea pacientului acesta a fost predat echipajului medical aero şi transportat la spitalul din Haţeg”, a arătat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.