Pompierii din Brad, judeţul Hunedoara, au intervenit, miercuri, pentru transportarea la spital a unui pacient cu afecţiuni respiratorii grave. Din cauza gheţii şi a zăpezii, drumul în zonă era impracticabil, pacientul fiind transportat cu o prelată de transfer mai mult de un kilometru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii Staţiei Brad din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Hunedoara s-au alăturat, astăzi, echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a transporta de la domiciliu la ambulanţă, apoi la spital, un bărbat în vârstă de 67 de ani, cu afecţiuni respiratorii severe, din localitatea Curcehiu, comuna Bucureşci”, a transmis, miercuri, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că pompierii şi personalul medical al ambulanţei s-au deplasat pe jos, pe o distanţă de peste 1 kilometru, accesul autovehiculelor fiind inaccesibil, drumul fiind acoperit de zăpadă şi gheaţă.

”În condiţii de temperatură foartă scăzută, echipa mixtă de intervenţie, pompieri-medici a transportat pacientul cu ajutorul unei prelate de transfer. Ulterior, barbatul a fost internat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din municipiul Brad unde i s-a acordat tratament de specialitate”, a mai precizat sursa citat.

Pacientul este în afara oricărui pericol, sub supravegherea medicilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.