Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT, a declarat, duminică, la Caracal, în faţa casei suspectului în cazul dispariţiei fetei de 15 ani, că nu există până acum niciun buletin preliminar de analiză a probelor prelevate în acest caz şi că primele rezultate vor veni probabil astăzi. Ea a spus că în locuinţa bărbatului se cercetează haos, fiind lucruri îngrămădite peste tot şi că sunt şi gropi cimentate care vor fi cercetate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La dosarul cauzei nu există în acest moment niciun buletin preliminar de analiză. ele vor veni probabil astăzi şi atunci o să comunicăm”, a declarat Hosu.

„Ca să mă exprim uman, nu juridic, colegii mei cercetează haos în momentul acesta. Nu cred că pot să vă descriu. Sunt copaci, animale, lucruri aruncate unele peste altele. Sunt camioane de haine vechi care trebuie analizate pentru că pot fi probe, sunt gropi şi nu ştim de ce au fost săpate. A fost un atelier auto aici. Sunt lucruri unele peste altele, îngrămădite. Sunt obiecte care n-ar avea ce să caute acolo, sunt lemne, fiare, construcţii. De exemplu, o bârnă de lemn suspendată într-o locaţie care seamănă a garaj. Sunt lucruri care trebuie analizate”, a precizat procurorul-şef adjunct al DIICOT.
 
Ea a precizat că locuinţa din Caracal este, în acest moment, singurul loc de cercetare.
 
„Sunt nişte gropi săpate şi cimentate. Sunt cercetate fiecare pe rând. Dar este un efort maxim, totul se face în anumite condiţii, se prelevează probe în anumite condiţii, pentru că zona poate fi contaminată, inclusiv printr-un pas greşit şi lucrurile pot căpăta o altă turnură. Sunt unele de exemplu în care se putea intra ca să repari de exemplu o maşină suspendată, deci sunt destul de adânci”, a mai declarat Giorgiana Hosu.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.