Horaţiu Moldovan a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, el fiind înlocuit cu Monica Althamer, prin decizie a premierului Florin Cîţu. Totodată, trei consilieri onorifici ai premierului au rămas fără această calitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Monitorul Oficial a fost publicată o decizie a premierului Florin Cîţu prin care Horaţiu Moldovan este eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

În locul său a fost numită, printr-o altă decizie a premierului, Monica Emanuela Althamer. Aceasta a fost propusă de USR pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, în Monitorul Oficial au fost publicate decizii ale lui Cîţu privind încetarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului în cazul lui Cristian Nevzoreanu, al Manuelei Hărăbor şi al Mădălinei Carmen Hristu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.