Trei cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita, aceste persoane fiind internate în spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
IJJ Harghita a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că două persoane au fost confirmate după ce au intrat în contact cu primul caz, acestea fiind asimptomatice.
 
“La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita au fost înregistrate trei cazuri de infectare cu COVID-19. Unul dintre colegi a prezentat simptome specifice COVID-19, rezultatul testului fiind pozitiv, iar în prezent se află internat în spital. Ca urmare a anchetei epidemiologice au fost identificaţi doi contacţi direcţi, iar în urma testării acestora, rezultatele au fost de asemenea pozitive. Cei doi au fost la rândul lor internaţi în spital, fiind asimptomatici”, a transmis IJJ Harghita. 
 
Sursa citată a precizat că au fost luate măsuri de igienizare şi dezinfectare periodică a spaţiilor de lucru, precum şi a autospecialelor din dotare, acestea adăugându-se la celelalte măsuri luate, precum echiparea jandarmilor cu mască de protecţie şi mănuşi, utilizarea de substanţe dezinfectante.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.