Un cetăţean străin a fost rănit, marţis eară, într-un accident rutier produs pe DN 13 A, în judeţul Harghita. Maşina pe care o conducea a ieşit de pe drum şi s-a lovit de un copac, iar autoturismul a luat foc. Bărbatul a ieşit înainte de extinderea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Accident rutier produs pe DN 13A, pe raza  localităţii Vlăhiţa, urmat de incendiu la autoturism. Persoana care se afla în interior este conştientă, neîncarcerată, rănită uşor”, a transmis, marţi seară, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că victima a fost transportată la spital de către echipajul SAJ.

”Din primele cercetări, efectuate de către echipa care s-a deplasat la faţa locului, a reieşit că un bărbat de 31 de ani, cetăţean străin, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 13 A, între localităţile Vlăhiţa şi Miercurea-Ciuc, din cauze şi în împrejurări ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un arbore, după care autoturismul a luat foc”, au transmis, la rândul lor, oficialii IPJ Harghita.

Aceştia au precizat că bărbatul a reuşit să iasă din autoturism înainte de extinderea incendiului.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.