Guvernul va adopta în şedinţa de joi, o ordonanţă de urgenţă privind unele drepturi salariale din domeniul sanitar, printre care plata gărzii şi plata voucherelor de vacanţă, a anunţat premierul Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ciolacu a declarat la începutul şedinţei de Guvern că se aşteaptă ca şi cadrele sanitare să răspundă pe măsură după adoptarea acestei decizii. 
“Mai avem câteva decizii majore astăzi, prima în domeniul sănătăţii. Adoptăm ordonanţa de urgenţă convenită cu sindicatele din domeniul sanitar privind unele drepturi salariale, în special plata gărzii şi plata voucherelor de vacanţă. Este o promisiune pe care Guvernul României şi-o respectă. Mă aştept ca şi cadrele sanitare să răspundă pe măsură, aşa cum au făcut medicii care au venit de acasă în noaptea tragediei de la Crevedia să opereze urgent pacienţii ajunşi la spital”, a afirmat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.