Guvernul Orban se reuneşte în şedinţă, luni, pentru a discuta amendamentele depuse de către parlamentari la cele trei legi pe care urmează să-şi angajeze răspunderea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa Guvernului este programată la ora...

Potrivit anunţului făcut de Guvern, primul punct al ordinii de zi este analiza amendamentelor pe care parlamentarii le-au depus la cele trei legi pe care Guvernul urmează să-şi angajeze răspunderea.

Este vorba despre Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2020, Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020 şi Proiectul Legii privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, respectiv corectarea OUG 114/2018.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că a luat decizia angajării răspunderii pentru 3 proiecte de lege.

"Decizia de angajare a răspunderii este o decizie responsabilă şi indispensabilă pentru atingerea obiectivului pe care îl avem, şi anume de a reuşit până în data de 31 decembrie să oferim României şi românilor un buget de stat care să stea în picioare, să se bazeze pe realităţile economice şisă ofere posibilitatea fiecărui român, fiecărei firme, fiecărei autorităţi locale să ştie la ce să se aştepte pentru anul 2020 din partea legii bugetului de stat" a spus Orban.

Camerele Parlamentului se reunesc, luni, de la ora 16.00, pentru ca Guvernul să-şi angajeze răspunderea pe cele trei proiecte de lege.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.