Guvernul a aprobat, joi, acordarea de ajutoare de urgenţă în cuantum total de 929.200 de lei pentru sprijinirea a 218 familii şi persoane singure aflate în situaţii dificile generate de incendii sau intemperii sau care au probleme de sănătate ori se află în risc de excluziune socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, 36 de familii şi persoane singure vor primi, prin deciziile adoptate în şedinţa de joi, suma totală de 219.500 de lei. Este vorba despre oameni afectaţi de incendii sau fenomene meteo din judeţele Argeş, Bacău, Botoşani, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Prahova, Iaşi, Giurgiu, Neamţ3, Satu Mare, Suceava, Vaslui, Vrancea şi Vâlcea.
 
Alţi 696.300 de lei sunt alocaţi pentru alte 178 de familii sau persoane singure care se confruntă cu situaţii deosebite determinate de starea de sănătate sau alte cauze care pot genera risc de excluziune socială.
 
Suma necesară pentru plata acestor ajutoare va fi suportată din bugetul Ministerului Muncii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.