Guvernul a aprobat, miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui sediu nou pentru Spitalul de Urgenţă ”Prof. Dr. Dimitrie Gerota” Bucureşti al Ministerului Afacerilor Interne. Valoarea totală a investiţiei este de 2,04 miliarde lei, cu TVA, iar durata de execuţie a obiectivului de 36 de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit hotărârii de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii, ,Sediu nou pentru Spitalul de Urgenţă Prof. Dr. Dimitrie Gerota” investiţia va fi realizată în Bucureşti, Aleea Privighetorilor nr. 1A, sector 1. În noua locaţie a Spitalului de Urgenţă ,,Prof. Dr. Dimitrie Gerota” se vor furniza servicii spitaliceşti comparabile cu cele mai bune modele europene contemporane, generând servicii integrate de înaltă calitate, sigure, multidisciplinare, complete (investigare, diagnosticare, tratament) atât pentru afecţiuni acute, cât şi pentru reabilitarea şi recuperarea în afecţiuni cronice, furnizând pacienţilor acces la servicii de calitate, eficiente şi sigure, cu reducerea timpului de diagnosticare şi reducere a costurilor. Spitalul va avea un total de 400 paturi pentru spitalizarea continuă a pacienţilor, 40 paturi în regim de spitalizare de zi şi 50 paturi pentru anestezie şi terapie intensivă, precum şi o unitate pentru primirea urgenţelor (UPU). Valoarea totală a investiţiei este de 2,04 miliarde lei, cu TVA, iar durata de execuţie a obiectivului de 36 de luni. Finanţarea se realizează din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Afacerilor Interne.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.