Un număr de 44 de persoane au ajuns, sâmbătă, la spitalele din Capitală în urma incendiului izbucnit în clubul Bamboo, dintre acestea rămânând internate cinci - patru la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti şi una la Spitalul de Urgenţă Pantelimon, potrivit datelor centralizate la nivelul Guvernului. Dintre cei care au ajuns la spital, 17 sunt cetăţeni străini - 15 cetăţeni din Israel, unul bulgar şi unul italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, în urma incendiului 24 de persoane au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucuresti, şase la Spitalul Universitar de Urgenţă, cinci la Spitalul Clinic de Urgenţă Pantelimon, trei la Spitalul Clinic de Urgenţă Colentina, iar şase la Spitalul de Urgenţă Elias.

Guvernul menţionează că dintre aceste persoane au mai rămas internate cinci - patru la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti (două la Terapie Intensivă şi două la Ortopedie) şi una la Spitalul de Urgenţă Pantelimon (Chirurgie).

Între victime se află şi 15 israelieni, un cetăţean italian şi unul bulgar.

Potrivit unei comunicări a Ministerului Sănătăţii, niciunul dintre pacienţii aflaţi în spital nu a prezentat arsuri.Totodată, oficialii MS menţionează că o singură pacientă internată la Spitalul Floreasca se află într-o situaţie care necesită supraveghere specială.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.