Grupul educaţional elveţian winsedswiss lansează traininguri online destinate managerilor şi angajaţilor din hoteluri şi restaurante, denumite Hospitality Resilience Talks şi Hospitality Resilience Journey. În luna aprilie, acestea vor fi susţinute de specialişti de renume internaţional, în limba engleză, iar în luna mai acestea vor continua, urmând să fie prezentate şi în limba română. Diplomele profesionale şi universitare obţinute de cursanţii winsedswiss vor fi oferite cu licenţă, sub egida Ecole hotelière de Lausanne (EHL), Business School Lausanne şi Luxury School of Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Grupul educaţional elveţian winsedswiss, cu filiale în România, Elveţia şi Serbia, al cărui obiectiv principal îl reprezintă oferirea oportunităţilor de învăţare pe tot parcursul vieţii, prin derularea de cursuri de scurtă şi lungă durată, în domeniul ospitalităţii şi al serviciilor conexe, lansează traininguri online dedicate managerilor şi angajaţilor din această industrie, puternic afectată de pandemia de coronavirus care a dus la scăderea drastică a veniturilor şi la un procentaj mare de persoane intrate în şomaj tehnic„, anunţă un comunicat al Grupului.

Trainingurile, denumite Hospitality Resilience Talks şi Hospitality Resilience Journey încep în 10 aprilie şi au două componete: interviuri cu lideri din industria internaţională a ospitalităţii şi din lumea afacerilor şi traininguri, derulate sub forma unor webinare, destinate middle şi executive managerilor din industria ospitalităţii, care vor fi susţinute de către traineri de prestigiu din întreaga lume, pe teme precum managementul riscului, repoziţionarea brandurilor, regândirea strategiilor de marketing. 

În cadrul Hospitality Resilience Talks, lideri din industria internaţională a ospitalităţii şi din lumea afacerilor vor prezenta modul în care s-au adaptat organizaţiile pe care le conduc la situaţii de blocaj economic, soluţiile identificate pentru relansarea afacerilor şi cele propuse pentru depăşirea impactului acestei perioade asupra industriei hoteliere şi cea a serviciilor conexe.

Primul interviu este transmis în data de 10 aprilie, ora 18:00, fiind realizat cu Jean-Claude Biver, director executiv TAG Heuer. În data de 17 aprilie, de la aceeaşi oră, va putea fi urmărit interviul cu Elie Vannier, preşedinte Hovione Holding Ltd. şi partener responsabil cu biroul european la Chevrillon & Associés SCA. Precizăm că cei doi experţi sunt membri ai Consiliului Consultativ al grupului winsedswiss.

Fiecare interviu va fi urmat, la trei zile de la publicarea sa, de o discuţie online găzduită de către profesorul Ray F. Iunius de la Ecole hotelière de Lausanne, cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ în domeniul ospitalităţii din lume, şi de invitaţii săi. Pentru a putea viziona interviurile online şi participa la discuţiile create în jurul acestora, este necesară înscrierea pe site-ul https://winsed.swiss/hospitality-resilience-talks.

”Cea de-a doua componentă a Hospitality Resilience Program, Hospitality Resilience Journey, constă într-o serie de traininguri, derulate sub forma unor webinare, destinate middle şi executive managerilor din industria ospitalităţii, care vor fi susţinute de către traineri de prestigiu din întreaga lume, pe teme precum managementul riscului, repoziţionarea brandurilor, regândirea strategiilor de marketing. Primul webinar va avea loc în data de 21 aprilie, ora 17:00, avându-l ca invitat pe Paul Dubrule, fondatorul lanţului hotelier ACCOR şi membru al Consiliului Consultativ al winsedswiss. Persoanele interesate să participe la webinarele winsedswiss se pot înscrie pe site-ul oficial al companiei, începând cu data de 14 aprilie, prin accesarea link-ului: https://winsed.swiss/”, anunţă winsedswiss.

Grupul  winsedswissa fost înfiinţat de către Duşan Wilms, un om de afaceri de succes şi fost director general al Metro Cash&Carry Romania, şi de către profesorul Ray F. Iunius de la Ecole hotelière de Lausanne. Diplomele profesionale şi universitare obţinute de cursanţii winsedswiss vor fi oferite cu licenţă, sub egida Ecole hotelière de Lausanne (EHL), Business School Lausanne şi Luxury School of Paris.

Potrivit lui Duşan Wilms, învăţământul dual, clădit pe educaţie de calitate, axat pe abilităţi practice construite la orice vârstă, care să susţină şi să încorporeze cunoştinţele dobândite în teorie, reprezintă astăzi, mai mult ca oricând, modelul spre care trebuie să se îndrepte toate sistemele de educaţie.

Profesorul Ray F. Iunius estimează că după această criză numărul locurilor de muncă din domeniu va scădea, iar cei care lucrează în hoteluri şi restaurante vor concura cu forţa de muncă adusă din străinătate, dar şi cu românii din diaspora întorşi în ţară în timpul pandemiei, situaţie în care vor avea de câştigat persoanele cu o mai bună pregătire profesională.

„Credem că industria ospitalităţii are mare nevoie de ajutor în aceste momente, iar noi, ca instituţie de învăţământ, dorim să contribuim prin facilitarea accesului la know-how relevant în acest domeniu. Prin urmare, facem două lucruri în această perioadă: formăm angajaţii care stau acasă şi le oferim din experienţa unor specialişti de talie mondială, aşa cum sunt cei de la Ecole hotelière de Lausanne (EHL). Dorim să acordăm angajaţilor cel mai înalt nivel de educaţie, iar industriei – consultanţă, în acest sens stabilind un parteneriat cu Federaţia Industriei Hoteliere din România (FIHR) şi Asociaţia Patronală a Restaurantelor din România (HORA)”, a explicat Ray F. Iunius.

Grupul educaţional elveţian winsedswiss va oferi cursuri de scurtă şi lungă durată, în domeniul ospitalităţii şi cel al serviciilor conexe, la toate nivelurile de învăţământ: de la grădiniţă la universitate şi cursuri de formare continuă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.