Grupul de Comunicare Strategică anunţă, marţi, că 666 de localităţi sunt în scenariul roşu, 109 fiind municipii şi oraşe. Dintre oraşele mari, 11 au incidenţa mai mare de 6 la mie. Dintre localităţile mai mari, oraşul Bragadiru are cea mai mare rată de infectare, în timp ce, la localităţile mici, cea mai mare incidenţă o are o localitate din Teleorman, respectiv 18,07 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de Comunicare Strategică anunţă, marţi, că 109 municipii şi oraşe au rata de infectare mai mare de 3 la mie, fiind în scenariul roşu. Dintre aceste localităţi, 11 au incidenţa mai mare de 6 la mie.  

Cea mai mare rată de infectare este în oraşul Bragadiru din judeţul Ilfov, respectiv 8,94 la mie.  

De asemenea, sunt în scenariul roşu 557 de localităţi mai mici. Cea mai mare rată de infectare este în localitatea Zâmbreasca din judeţul Teleorman, respectiv 18,07 la mie.  

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 11.0ncidenta, 49 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 1.912 sunt în Bucureşti. Acesta este cel mai mare număr de cazuri zilnice înregistrat de la începutul pandemiei.  

În ultimele 24 de ore, 208 persoane au decedat.  

La ATI sunt internaţi 1.267 de pacienţi cu COVID-19. 306 copii cu COVID-19 sunt în spital, 17 dintre ei fiind la ATI. Cea mai mare valoare a incidenţei îmbolnăvilor este în Ilfov - 6,44. Capitala şi judeţul Timiş au coeficientul infectărilor peste 5. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.