Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, joi, că în cel mult două luni va fi lansat în licitaţie pentru execuţie drumul expres Craiova – Târgu Jiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sorin Grindeanu a verificat joi, stadiul lucrărilor pe tronsoanele 1, 3 şi 4 din Drumul Expres Craiova - Piteşti.
 
“În maxim două luni, iar dacă nu vom prinde sfârşitul anului, va fi sigur luna ianuarie, vom putea să lansăm în licitaţie-execuţie Craiova - Târgu Jiu. Este drum expres. Ţin la acest proiect foarte mult şi va fi lansat în licitaţie, asta însemnând primul tronson Craiova - Filiaşi, care este comun cu Craiova - Lugoj, iar la Filiaşi, Filiaşi - Târgu Jiu se separă drum expres. Vom lansa licitaţia. Poate există şanse să se termine, să putem să facem până la sfârşit de decembrie, dar nu vreau să îmi iau angajamente de care să nu mă ţin. În mod sigur, în ianuarie se poate lansa în licitaţie”, a declarat Sorin Grindeanu.
 
El a afirmat că legătura spre Banat dinspre Oltenia este la fel de importantă ca cea spre Bucureşti. 
 
“De asemenea, ştiţi foarte bine că SF-urile pe cele patru tronsoane de la Filiaşi, de fapt până la Lugoj, sunt în diverse stadii. Unele au început, acolo legătura spre Banat, dinspre Oltenia, eu cred că e la fel de importantă ca legătura spre Bucureşti, de la Craiova”, a mai explicat ministrul Transporturilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.