Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă, joi, semnarea de către CNAIR a mai multor protocoale de colaborare cu reprezentanţii autorităţilor locale din Călăraşi şi Slobozia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Descentralizarea proiectelor de infrastructură rutieră continuă! CNAIR a semnat, astăzi, cu reprezentanţii autorităţilor locale din Călăraşi şi Slobozia mai multe protocoale de colaborare”, spune Grindeanu. 
 
În baza acestor documente vor fi elaborate şi obţinute:
 
- Studiul de Fezabilitate, documentaţia tehnică pentru Autorizaţia de Construire şi Autorizaţia de Construire pentru Varianta de ocolire Călăraşi.
- Studiul de Fezabilitate, documentaţia tehnică pentru Autorizaţia de Construire şi Proiectul Tehnic de Execuţie pentru Varianta de ocolire Slobozia.
 
”Variantele de ocolire vor contribui atât la descongestionarea traficului rutier local, cât şi la dezvoltarea economiei locale”, mai spune Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.