Greva de la Societatea de Transport Bucureşti s-a încheiat marţi după cinci zile, conform anunţului făcut de societate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat a ieşit în traseu, conform graficului de transport. După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala şi a provocat daune financiare masive Societăţii de Transport Bucuresşti, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de cetăţenii din zona metropolitană Bucureşti Ilfov.”, transmite STB.

Potrivit conducerii STB, ”manipularea liderilor de sindicat, ale căror revendicări nu aveau nimic de-a face cu îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, servind doar propriilor interese, a încetat în această dimineaţă”. 

”Angajaţii noştri au înteles că trebuie să respecte legea şi cetăţeanul”, mai afirmă reprezentanţii STB.

Şi sindicaliştii au transmis că salariaţii au decis suspendarea acţiunii de protest, urmând ca în cursul zilei de marţi să aibă loc o întâlnire cu o delegaţia parlamentară, pentru a discuta preoblemele dela nivelul STB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.