Un bărbat care a dat dovadă de spirit civic, filmând două persoane care încărcau într-o camionetă lemnele de foc aflate în curtea unei şcoli dintr-o comună din judeţul Gorj a fost lovit de către cei doi, nemulţumiţi că sunt filmaţi. În plus aceştia i-au spart telefonul bărbatului care i-a filmat. Chemaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că agresorii fuseseră trimişi la şcoală de către primarul localităţii, să mute lemnele destinate încălzirii şcolii. Pe numele agresorilor a fost deschis dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în satul Budieni, comuna Scoarţa din judeţul Gorj. 
„Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, persoane necunoscute sustrag material lemnos din curtea şcolii situată în satul Budieni şi se manifestă agresiv.  Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că în timp ce apelantul se afla în zona Şcolii Budieni, din comuna Scoarţa şi înregistra audio-video cu telefonul personal, cum mai multe persoane încărcau, într-o camionetă, material lemnos din curtea şcolii, ar fi fost  lovit peste antebraţe, cu palmele, de un localnic de 53 de ani şi  de ginerele acestuia,  in vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, moment în care telefonul personal i-a căzut pe sol, spărgându-i-se folia protectoare”, transmite Poliţia judeţeană Gorj.
Verificările făcute de Poliţie au arătat că cei doi încărcau lemnul destinat încălzirii şcolii pentru a-l stivui într-un alt loc, tot în curtea unităţii de învăţământ, ei procedând astfel din dispoziţia primarului comunei Scoarţa. 
În urma incidentelor, poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.