Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că peste 19.000 de persoane s-au vaccinat, până în prezent, la maratonul de vaccinare din spitalele militare. El a afirmat că în ultimele trei zile a crescut cu o treime numărul persoanele vaccinate prin prezentare directă în centre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În perioada 4 - 11 mai s-a derulat maratonul de vaccinare în cele şapte spitale militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Timişoara, după un program de 24 de ore din 24. Până la acest moment, s-au vaccinat 19.272 de persoane, astăzi este ultima zi în care se desfăşoară acest maraton, aşa încât estimăm că vor fi, de asemenea, peste 20.000 de persoane vaccinate cu prezentare directă, practic fără programare în platformă”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El a explicat că în ultimele trei zile s-au vaccinat peste 300.000 de persoane, înregistrându-se o creştere de 30% a persoanelor vaccinate prin prezentare directă. 
 
"Ne-am uitat şi am analizat numărul de persoane care s-au vaccinat prin prezentarea directă în acest trei zile, în perioada 8-10 mai. Au fost vaccinate în total 312.812 persoane, atât persoane cu programare în platformă, cât şi persoane care s-au prezentat direct, din care 93.350 sunt persoane care s-au vaccinat fără programare în platformă, ceea ce înseamnă o creştere cu 30% a persoanelor vaccinate faţă de ceea ce era programat în platformă. Este evident mult prea devreme să putem trage nişte concluzii, sunt convins că în perioada zilelor următoare numărul persoanelor care se vor prezenta cu prezentare directă în centre va creşte. Mesajul nostru este că avem cel puţin 30% persoane care s-au vaccinat prin prezentare directe în centrele de vaccinare faţă de programările care reieşeau din platformă”, a transmis Valeriu Gheorghiţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.