Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat că oamenii nu respectă măsurile de prevenire, întrucât ei nu cred că se vor infecta şi vor face boala COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Oamenii nu respectă în cea mai mare măsură măsurile de prevenire pentru că de cele mai multe ori avem o percepţie a riscului mult diminuată şi aici vorbim de riscul de îmbolnăvire, de riscul de infecţie. Or, când tu consideri că nu te poţi infecta, că nu vei face această boală, evident că tendinţa firească este să nu respecţi celelalte măsuri de prevenţie care sunt transmise şi care sunt în anumite condiţii foarte bine prevăzute într-un cadru legal, adoptat, care este cunoscut de foarte mult timp”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă. 
 
Întrebat dacă după Festivalul Untold a crescut numărul cazurilor de COVID, Valeriu Gheorghiţă a răspuns: "Este mult prea devreme să evaluăm în momentul de faţă care este impactul, foarte probabil că în următoarele 7-10 zile, vom vedea care va fi impactul din punct de vedere epidemiologic”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.