Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, marţi, organizarea unui maraton al vaccinării în Bucureşti, în perioada 7-9 mai, urmând să fie organizate 40 de fluxuri de vaccinare la Sala Palatului şi 10 fluxuri la Biblioteca Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am văzut cu toţii evenimentul organizat în Timişoara, acel maraton al vaccinării, care din punctul nostru de vedere a fost un succes, tocmai de aceea ne dorim replicarea acestui tip de eveniment de vaccinare. Primul eveniment va avea loc în Bucureşti, în perioada 7-9 mai. Vorbim de organizarea a 50 de fluxuri de vaccinare, vaccin de la compania Pfizer, în două locaţii diferite, Sala Palatului, unde vor fi organizate 40 de fluxuri, şi Biblioteca Naţională, unde vor fi organizate 10 fluxuri”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă, într-o conferinţă de presă. 
 
El a precizat că acest maraton de vaccinare este organizat de către Universitatea de Medicină şi Farmacie. 
 
"Acest maraton de vaccinare este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti cu sprijinul şi cu implicarea reprezentanţilor autorităţilor locale şi bineînţeles Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare, însă activitatea de voluntariat este asigurată - şi toate logistica necesară - de Universitatea de Medicină şi Farmacie, de corpul academic şi toţi cei care îşi doresc să participe la acest demers”, a explicat coordonatorul campaniei de vaccinare.
 
El a adăugat că între 14 şi 16 mai evenimente similare vor fi organizate la Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Iaşi. 
 
"De asemenea, în perioada 14-16 mai la nivel naţional, în mod deosebit în Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Iaşi universităţile de medicină organizează, de asemenea, astfel de evenimente de maraton de vaccinare prin care ne dorim facilitarea accesului unui număr cât mai mare de persoane la vaccinare fără să existe nevoia acestei programări directe”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.