Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a discutat cu negociatorul-şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, despre importanţa protejării drepturilor cetăţenilor români, precum şi ai Uniunii Europene, care trăiesc în Marea Britanie, după Brexit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut o discuţie telefonică cu negociatorul-şef Michel Barnier. Am împărtăşit acelaşi punct de vedere privind importanţa unei acţiuni comune a celor 27 de state membre alături de negociatorul-şef pentru a apăra şi proteja drepturile cetăţenilor UE/români rezidenţi în Marea Britanie”, a scris George Ciamba pe Twitter.

Guvernul premierului britanic Boris Johnson a anunţat luni că vrea să pună ”imediat” capăt liberei circulaţii a persoanelor în cazul unui Brexit fără acord la 31 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.