Garda de Coastă a anunţat că a cumpărat patru drone în valoare de 400.000 de lei, care vor fi folosite pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a transmis, vineri ,că a finalizat procedura de achiziţie a patru drone tip enterprise – law enfrocement, în valoare de 400.000 lei, special concepute pentru a deservi structuri de ordine publică şi siguranţă naţională.
 

 
“Dronele au fost achiziţionate pentru a creşte capacitatea operaţională privind prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă a Gărzii de Coastă. Acestea au specificaţii tehnice ridicate, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, crescând capacitatea activităţii poliţieneşti de supraveghere a frontierei de stat”, a precizat Garda de Coastă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.